Clicky

  1. Home
  2. Troubleshooting
  3. I can’t see my images in AMP?

I can’t see my images in AMP?

When you upload your images in the post, they are automatic converts into AMP version.

8/10 times we have found that you might be getting a problem because you have a lazy loading image plugin installed please try to deactivate them. or you can comment below on the article with the name of that plugin, we will compatible for you.

If that fixes the issue then please comment below on the article with the name of that plugin, we will make that plugin compatible with AMP.

That’s it for this tutorial!

We hope it helped you. If you have any feedback or questions, then please share them in the comments section below

Ask your Questions Directly!
If you can't find the solutions in this article, then just ask us in the comments and we will answer it for you!
Updated on March 17, 2018

Was this article helpful?

Related Articles

Need Support?
Can’t find the answer you’re looking for? Don’t worry we’re here to help!
Contact Support

Comments

  1. Please help me. I do not have lazy loading image plugin installed anyway do not load the images. In the articles it works with the images only for example. on the start page. What can I do?

    1. Can you please share more details about the issue? Like the url where the amp is installed and version number of the plugin.

    1. Hi Nicolas,

      We have checked your website and images are not showing as excepted. is your theme provide any lazy loading functionality or you have install any lazy load plugin? please let us know and we will personally help you.

  2. Hi, my images are also not showing up. I use the Divi theme, which I believe does incorporate lazy load. However, images ARE showing up for another website where I’m using Divi as well. The website where the logo doesn’t show is https://carolinasfcacamps.org I am using a 160×5 logo for knowledge graph and a 140 x 140 logo for the default image. Facebook debugger gives this error: The ‘og:image’ property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags. Thank you for your help!

    1. Hi Kim Taylor,

      We have checked your website and AMP is not showing on your Website, Will you please provide us the URL of your website where you are using AMP and images are not showing up. So that we will check and will get back to you.

  3. Hello, I made a supplement that uses images as add support to your add-on?

    1. Hi Dilver,

      Will you please elaborate more about your images issue so that we will understand and help you

Leave a Comment